Ring på +45 6177 7767

Nina Blom Andersen

Docent, Københavns Professionshøjskole, Katastrofe- og Risikomanageruddannelsen

Vi har sat stor pris på Jeppes indsats i forbindelse med redaktion af bog. Jeppe har udvist rigtig god fornemmelse for balancen mellem at redigere, så manuskriptet bliver klart bedre, men med respekt for den intension, som vi tre forfattere har haft med bogen. Jeppe har en dialogbaseret tilgang til opgaven, og har efterladt os med en god forståelse for de nødvendige ændringer. Vi har derudover oplevet en tæt kontakt, hurtig opfølgning på vores spørgsmål og en god og positiv tone i både skriftlig korrespondance og til møder.

 

Pernille Steen Pedersen

Adjunkt, Copenhagen Business School, Institut for Ledelse, Politik og Filosofi

Jeg har været så heldig at samarbejde med Jeppe Trolle Linnet omkring redigering af min bog. Som forsker er det sårbart at lade andre redigere det, man har forsket i og brænder for. Jeppe var i stand til at afkode og forstå min intention. Med en ydmyg og anerkendende tilgang forstod han at få skabt en tillidsfuld relation, som resulterede i at teksten blev løftet.

 

Signe Ørom

Ph.D., sprog og kultur. Direktør i Connecting Cultures: Cultural training | Diversity & Inclusion | Facilitation

Jeppe var redaktør på min bog ‘Forstod du, hvad de sagde? – Kulturel Intelligens og Diversitet’.
Jeg var virkelig glad for samarbejdet. Jeppe var grundig, oprigtigt interesseret og en super sparringspartner på både det indholdsmæssige og det sproglige og formidlingsmæssige. Samtidig fungerede han for mig som en tiltrængt støtte på vej mod målet med sine små skub undervejs, der hjalp mig med at holde fast på deadline i en travl hverdag.
Jeg kan varmt anbefale Jeppe som redaktør.

 

Elisabeth Assing Hvidt

Lektor, Syddansk Universitet, Institut for Sundhedstjenesteforskning

Som fagredaktør på vores manuskript har Jeppe Trolle Linnet ført os sikkert, kyndigt og samvittighedsfuldt videre i den redaktionelle proces. Meget hurtigt har Jeppe udvist en forståelse for manuskriptets overordnede indhold og mål, ligesom han med sit blik for forskellige humanistiske discipliners egenart har understreget kapitlernes essens. Tak, Jeppe!

 

Gitte Balling

Lektor, Københavns Universitet, Institut for Kommunikation

Jeppe Trolle Linnet er en særdeles grundig og indsigtsfuld manuskriptredaktør. Hans kommentarer til mit manuskript var både relevante og meget brugbare i den videre redigeringsproces.

 

Alexandra Brandt Ryborg Jønsson

Lektor, RUC, Institut for Mennesker og Teknologi

Jeppe får essensen frem i dine faglige tekster, så din forskning står knivskarpt til målgruppen – kæmpe anbefaling!